• Facebook
  • Instagram

Drakar & Prinsessor
I denna kategori samlar vi sagor om mytomspunna drakar och vackra prinsessor. Sagorna innehåller inte nödvändigtvis både drakar och prinsessor utan är också uppdelade. En del sagor är lätta och mysiga för de små, medan andra sagor är lite kusliga och spännande. I denna kategori har vi också den omtyckta serien "Drakarnas Rike", där man får följa med på en resa genom ett fantasylandskap och träffa på bland annat Trollkarlar, Drakar, Troll och andra Sagoväsen. 

Knasigt & Äventyr
I denna kategori kan vad som helst hända. De knasiga sagorna kan verkligen vara helknasiga. Man skall inte heller varar rädd för fisar och bajskorvar. På äventyrssidan får vi spänning med bland annat pirater, Robin Hood och andra sagofigurer. 

Dinosaurier och Natur
I denna kategori blir man jagad av T-Rexar och andra läskiga Dinosaurier. Man får också höra de mysiga sagorna om enhörningar, feer och djur som är ute på äventyr. Alla sagor som har med naturen eller specifikt dinosaurier att göra, hittar ni här.

Spöksagor
Denna kategori är den kusliga kategorin. Spöken! Våra spöksagor passar olika åldrar och man kan se om den passar alla eller om man bör vara 4 år eller äldre. Ni kommer att höra allt från huvudlösa skelett, hotellspöken, knarrande trappor till lilla spöket Naba som inte kan gå igenom väggar. Greppa en förälder i handen och stig in i denna spökliga sagovärld.

Superhjältar och Rymden.
För er som gillar superhjältar är denna helt rätt kategori. Här får ni höra om Tors äventyr, Metal Mans bravader mm. Den innehåller även spännande rymdsagor där man får följa med ut i oändligheten med rymdskeppet Starius och alla dess äventyr. 

Klassiska Sagor

Kommer snart!

Japanska Sagor på svenska
Kommer snart!

vi stödjer

barncancerfonden_rgb.png

2020 © Woodhouse Productions AB